Archivo

L'estudiant Pablo González Maya, del grau d'Enginyeria Informàtica, ha guanyat el concurs de videominut, en el marc del 40è aniversari de la UIB

(40 Años)
(Contenido en el idioma por defecto)

Amb motiu dels quaranta anys de la UIB, es va convidar els estudiants universitaris a presentar una proposta de vídeo o animació d’una durada màxima d’un minut sobre el tema «Un dia a la UIB». Cada participant podia presentar un màxim de cinc videominuts, creats en grup o individualment.

El jurat, format per especialistes de l’àmbit audiovisual, ha escollit el vídeo guanyador, dotat amb un premi de 700 euros, i el segon més ben valorat, dotat amb 350 euros.

El guanyador ha estat Pablo González Maya, del grau d’Enginyeria Informàtica, amb el vídeo <https://youtu.be/B0nfa8lGbTY> i el segon premi ha estat per a l’equip format per Laura Solé Rimbau, David Bartolomé Català, Lucía López Navarro, Francisco Truyols Henares, María Belén Corti Cuello i Marc García Alonso, que varen presentar el vídeo <https://www.youtube.com/watch?v=EuqHLxuEfb4>.

La doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, ha lliurat els premis als guardonats. 

Vídeos

 

Fecha de publicación: 13/05/2019